Hemminess

“Hemminess biedt je happiness en een helpende hand”

Hemminess is ontstaan uit het idee om af en toe gewoon wat hulp in te schakelen, wat advies te vragen of wat handigheidjes van anderen te leren. Het gebruik maken van je connecties! Tips en referenties van kennissen zijn altijd welkom.  Juist door het inschakelen van je directe contacten kom je op de leukste ideeën: net dat ene gezellige restaurantje achteraf, net dat aparte idee voor een cadeautje, die handige tip voor een uitje met je kinderen en ja ook af en toe een tip die je leven kan veranderen!

Ook mij overkwam dit. In april 2012 is onze zoon Aaron geboren. Met een rugzak vol adviezen begonnen mijn man en ik aan het spannende avontuur: een kindje. De eerste weken kwamen we er achter dat ons leven geheel op zijn kop stond en we raakten steeds vermoeider. We konden geen goed ritme vinden.
Mijn man raakte tijdens de Roparun in gesprek met één van zijn teamleden die vertelde dat ze opgeleid was als Dunstan Babytaal trainer. Ze gaf aan dat je aan de huiltjes van je baby precies kunt horen wat het nodig heeft. Remko’s interesse was gewekt.
Door alle hectiek en het gevoel van “dit is te mooi om waar te zijn”, meldden wij ons pas aan voor de cursus toen Aaron inmiddels 3 maanden oud was. Deze cursus was een openbaring! Ik dacht direct: “dit moet iedereen weten”! En met die gedachte in mijn hoofd, ben ik een jaar later ook de opleiding tot Dunstan Babytaal trainer gaan volgen.

Vanuit mijn gedachte: “dit moet ik met anderen delen” is Hemminess ontstaan. Hemminess geeft trainingen Dunstan Babytaal, maar Hemminess kan meer.
Hemminess is in beweging en staat niet stil, net als ik!

Anna & Aaron hemmes

In beweging