Buik & Baby beurs zaterdag 8 april 2017

Op zaterdag 8 april 2017 van 11.00-16.00 uur organiseert Marina@Work in samenwerking met SKA Kinderopvang de Buik & Baby Beurs. Hiervoor gaan we dit keer de prachtige locatie bij het voormalige klooster Onze Lieve Vrouwe ter Eem gebruiken. Dit monumentale pand is heel bijzonder en ook het omliggende terrein is schitterend!

Deze beurs zal bestaan uit buik- en baby-activiteiten in de breedste zin van het woord. Van kraamzorg, verloskunde, mamalingerie, babygebarentaal, baby-homeopathie en babyfotograaf tot aan vakantie met je baby en babymuziek. Ook SKA zal met leuke activiteiten aanwezig zijn. Tijdens deze beurs krijgen ongeveer 50 standhouders de mogelijkheid om zowel zwangere vrouwen en hun partner als jonge gezinnen in en rondom Amersfoort op diverse gebieden op een ontspannen manier te informeren.

Het Vrolijke Nest

Uiteraard is Hemminess samen met Het Vrolijke Nest vertegenwoordigd!

Behalve kraampjes is er tijdens deze dag ook ruimte voor workshops, lezingen en demonstraties. Door het op deze manier breed in te zetten, komen alle facetten aan bod en maken we er een geweldige dag van. Voor de kinderen die meekomen organiseren we ook diverse activiteiten, van kinderopvang tot knutsel- en schminkmogelijkheden en natuurlijk het meedoen met allerlei demonstraties en workshops.

Een beurs waarbij informeren, inspireren en enthousiasmeren voorop staat. Tevens de mogelijkheid om trends en ontwikkelingen te ontdekken, verschillende workshops te volgen, advies te vragen bij diverse deskundigen en uiteraard niet te vergeten, producten aan te schaffen. Een beurs waar zorg en commercie elkaar ontmoeten en samengaan.

Door het hele gebouw van SKA en in de buitenruimte worden vrolijke marktkramen van 3 meter bij 80 cm geplaatst. Deze zijn vrolijk gestreept en creëren een gezellige aanblik.

Verdere informatie:

Zaterdag 8 april 2017

11.00-16.00 uur
SKA-kindercentrum de Bengelenberg
Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

B&B Beurs

Buik & Baby Beurs